Lego R2-D2 75308

4.9 baseret på 11 stemmer

Genoplev klassiske Star Wars™ øjeblikke, når du bygger denne usædvanligt detaljerede LEGO® droidefigur af R2-D2. Det geniale design, der er nyt i maj 2021, er fyldt med... Læs mere

Priser fra 1377 kr. til 1599 kr.
Køb i dag og spar 14%
Lego R2-D2 75308
Spar op til 14%
4.9
Super!
11 stemmer
4.9 / 5
Mærke:
LEGO
EAN (stregkode):
5702016914191
Vejl. pris:
1599 kr.
Overblik - her kan du se:

Genoplev klassiske Star Wars™ øjeblikke, når du bygger denne usædvanligt detaljerede LEGO® droidefigur af R2-D2. Det geniale design, der er nyt i maj 2021, er fyldt med autentiske detaljer, bl.a. et midterben, der kan trækkes tilbage, roterende hoved, frontluger, der kan åbnes og trækkes ud, et periskop, der kan trækkes op og drejes, og Luke Skywalkers lyssværd skjult i et rum i hovedet.

Byg og udstil

Denne flotte byg selv-model omfatter en stand, der kan bygges og har en informationsplade, LEGO droidefigur af R2-D2 og en eksklusiv LEGO klods i anledning af Lucasfilms 50-års jubilæum, som fuldender en fantastisk udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret.

Særlig gave

Dette sæt indgår i en samling af LEGO Star Wars byggesæt af højeste kvalitet til voksne og vil være en fantastisk gave til dig selv, enhver Star Wars fan og erfarne LEGO byggere.

  • Byg og udstil denne fantastisk detaljerede LEGO® klodsmodel, der er ny i maj 2021, af en ikonisk figur fra Star Wars™ sagaen: R2-D2 (75308).
  • De autentiske funktioner og detaljer omfatter et midterben, der kan trækkes tilbage, roterende hoved, frontluger, der kan åbnes og trækkes ud, bevægeligt periskop samt et lyssværd skjult i et rum i hovedet.
  • Indeholder en udstillingsstand, der kan bygges og omfatter en informationsplade, en LEGO® Star Wars™ droidefigur af R2-D2 og en særlig LEGO klods i anledning af Lucasfilms 50-års jubilæum.
  • Dette sæt i højeste kvalitet indgår i en samlerserie af LEGO® Star Wars™ bygge- og udstillingsmodeller.
  • Dette sæt med 2.315 elementer rummer en berigende byggeudfordring og vil være en fantastisk gave til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til enhver Star Wars™ fan, feinschmecker og LEGO® Star Wars bygger.
  • Denne klodsbyggede samlermodel af R2-D2 er over 31 cm høj, 20 cm bred og 15 cm dyb og vil være en iøjnefaldende udstillingsgenstand derhjemme eller på kontoret.
  • Overvejer du at købe dette sæt til en Star Wars™ samler, der ikke er vant til LEGO® byggeri? Ikke noget problem – det indeholder nem vejledning, så enhver kan klare denne komplekse byggeoplevelse med selvtillid.
  • LEGO® Star Wars™ samlersæt til voksne er designet til kvalitetsbevidste hobbyentusiaster, der elsker DIY-projekter, hvor de kan tage en pause fra hverdagen på en afstressende, kreativ og sjov måde.
  • LEGO® komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, og at de er nemme og sikre at sætte sammen hver gang.
  • LEGO® klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.
Bedøm dette produkt
11 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5