Lego Star Wars D-O 75278

4.4 baseret på 14 stemmer

Væk minder om spændende øjeblikke fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker med det seje LEGO® Star Wars™ droide-byggelegetøj D-O (75278). De autentiske detaljer ved denne... Læs mere

Priser fra 499 kr. til 649 kr. • Udvalgt i kategorien Lego robotter
Køb i dag og spar 24%
Lego Star Wars D-O 75278
Spar op til 24%
4.4
Super!
14 stemmer
4.4 / 5
Mærke:
LEGO
EAN (stregkode):
5702016617238
Vejl. pris:
649 kr.
Alder fra:
10 år
Dele:
519 stk.

Væk minder om spændende øjeblikke fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker med det seje LEGO® Star Wars™ droide-byggelegetøj D-O (75278). De autentiske detaljer ved denne elskelige Star Wars-figur er genialt gengivet med LEGO klodser, og fans vil blive begejstrede for D-O's hoved, der kan dreje 360 grader og vippe, samt de justerbare antenner.

Designet til fremvisning

Dette LEGO sæt omfatter en indbygget stand til byg selv-modellen samt et faktaskilt med en sød D-O-minifigur, der vil være en iøjnefaldende udstillingsgenstand derhjemme eller på arbejdspladsen.

Velkommen til LEGO Star Wars universet

LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra det legendariske Star Wars univers siden 1999. LEGO Star Wars er nu Koncernens mest succesfulde tema med seje gaveidéer til alle aldre, så hvorfor ikke være med til alt det sjove?

  • Fans kan bygge deres egen samlermodel af den elskelige droide D-O (75278) fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker, som gengiver autentiske detaljer i LEGO® stil for at skabe en fantastisk bygge- og fremvisningsgenstand.
  • Modellen har justerbare antenner, og dens hoved kan vippe og dreje 360 grader ligesom Star Wars™ figuren. Den omfatter en indbygget fremvisningsstand samt et faktaskilt og en D-O-minifigur, der vil begejstre samlere.
  • Denne bygge- og fremvisningsmodel af D-O-droiden er ny i januar 2020 og er en skøn tilføjelse til enhver Star Wars™ fans eller LEGO® byggers samling.
  • Dette seje LEGO® Star Wars™ droide-byggelegetøj med 519 elementer er virkelig sjovt for kreative Star Wars fans fra 10 år og er den bedste gave til jul, fødselsdag eller som overraskelse til en særlig anledning.
  • Den bygbare D-O-droide er over 27 cm høj, 10 cm bred og 16 cm dyb – den optager ikke meget plads, men vil gøre et stort indtryk, når den vises frem derhjemme eller på kontoret, så vennerne kan beundre den.
  • Dette seje byggelegetøj uden batterier giver en afstressende byggeoplevelse. Så find lidt tid i kalenderen, og nyd at skabe en fantastisk Star Wars™ bygge- og fremvisningsfigurmodel selv eller med familie eller venner!
  • Overvejer du at købe denne D-O-model til en Star Wars™ fan, der endnu ikke kender LEGO® sæt? Bare rolig. Der medfølger en tydelig, trinvis vejledning, så enhver kan påtage sig denne byggeudfordring med en selvtillid, der er en Jedi værdig.
  • LEGO® Star Wars™ byg selv-sæt er fantastiske til fans i alle aldre, som kan bygge og fremvise modellerne, genskabe episke scener fra Star Wars sagaen og finde på deres egne spændende historier. Der er noget for alle!
  • Lige siden 1958 har LEGO® klodser overholdt branchens højeste standarder, som sikrer, at de passer perfekt sammen og nemt kan skilles ad – ingen grund til at bruge Kraften!
  • LEGO® klodser og elementer testes på næsten alle tænkelige måder for at sikre, at dette Star Wars™ byg selv-legetøj af D-O overholder de højeste sikkerhedsstandarder på Jorden (og i enhver galakse, du rejser til!).

Bedste alternativ til prisen, men dyrere

Lego Star Wars D-O 75278 er billigste, så alternativerne er dyrere...

Lego Star Wars D-O 75278 i sammenligning med det ene bedste alternativ

Lego Star Wars D-O 75278
Lego Star Wars D-O 75278
Lego MINDSTORMS® Robot Inventor 51515 robot
Lego MINDSTORMS® Robot Inventor 51515
Alder fra 10 år 10 år
Dele 519 stk. (+430 stk.) 949 stk.
Bedøm dette produkt
14 stemmer, gennemsnit: 4.4 / 5